Kruisbrink 65 Festival

Componiste/gitariste Annette Kruisbrink viert in 2023 haar 65e verjaardag, en dat vieren we graag met haar mee.

Ter ere van Annettes omvangrijke oeuvre én van een fonkelnieuw opgenomen cd met al haar werk voor piano (solo/quatre-mains) organiseert Muzinder een compact en dynamisch festival in Zwolle op zaterdag 11 februari 2023

Meer weten over Annette? Luister hier naar de tweedelige Podcastserie met Annette!

 

Dit festival is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van 

                         

In de ochtend vindt er een openbaar en vrij toegankelijk muziekconcours plaats in de Reulandzaal van het ArtEZ conservatorium, waarvoor amateurmusici en conservatoriumstudenten van elke nationaliteit t/m 25 jaar zich kunnen opgeven om zich te presenteren voor een professionele jury. Het uit te voeren repertoire dient te bestaan uit composities van Annette Kruisbrink. Klik hier voor de lijst met al haar werken. Vragen over geschikt repertoire? Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar Annette!

Het concours wordt afgesloten met een lunchconcert door Mandolin Chamber Orchestra HET CONSORT o.l.v. Alex Timmerman en gitaristen Jan Bartlema en Serhat Bulut.

Deelname muziekconcours
Lunchconcert

Het middaggedeelte zal plaatsvinden in de Doopsgezinde Kerk van Zwolle, waar het LAIS-kwartet het omvangrijke werk voor zang, fluit, cello en gitaar van Annette ‘LAIS, een liedcyclus’  ten gehore brengt. Dit concert is onderdeel van de concertserie Kerken als Podium, en is als zodanig vrij toegankelijk. Er wordt een vrije gift gevraagd na afloop.

De avond staat in het teken van de werken voor piano (solo/quatre-mains) van Kruisbrink, uitgevoerd door pianiste Philine Coops en pianoduo Marten&Marte. Dit concert vindt tevens plaats in de Doopsgezinde Kerk en is onderdeel van de feestelijke cd-presentatie met verzameld werk voor piano solo en piano quatre-mains van Kruisbrink, die in het najaar van 2022 werd opgenomen door Marten&Marte en Coops. Na afloop van het concert is er de mogelijkheid om een gesigneerde cd te kopen.

Bestel hier je tickets voor het avondconcert en cd presentatie.

Wil je soortgelijke projecten ondersteunen? We zijn blij met jouw donatie!

Contactpersonen:
Mirjam Altena
Philine Coops

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)6-15286019

Website: Dois Webdesign - Fotografie: Erik Franssen