Skip to main content
Uw winkelwagen is leeg

RATS (14+)

RATS (14+)

Stel: je krijgt een anonieme sms dat je ergens wordt verwacht; het is een kwestie van leven en dood. De keus is aan jou. Is je nieuwsgierigheid gewekt, of deins je terug voor het onbekende? Waar kun je op vertrouwen, ben jij te vertrouwen? Voel jij je verantwoordelijk? Wat als je die keuze niet lijkt te hebben. Wat als de (lok)roep om hulp te sterk is om naast je neer te leggen? Nienke maakt haar keuze. Haar leven, en dat van de mensen om haar heen, zal nooit meer hetzelfde zijn.

RATS is een muzikale vertelling voor (jong)volwassenen waarin een doodgewone fluit de wereld op zijn kop zet, gebaseerd op de oude sage van de Rattenvanger van Hamelen. De fluit uit het verleden duikt op in het heden en laat ons nadenken over zijn rol. In de voorstelling komen sociaal-maatschappelijke thema's als macht, (on-)afhankelijkheid en verslaving aan de orde.

RATS is een vertelling van Hilke ten Duis op muziek van Jaap Visser. Muziek en verhaal zijn gelijktijdig geschreven en met elkaar verweven tot een indringend geheel.

Uitvoerenden: Hilke ten Duis - verteller | Mirjam Altena - altfluit | Philine Coops - piano

Datum 14-12-2019 20:15
Einddatum 14-12-2019 21:15
Prijs per persoon voorverkoop €15, aan de zaal €17,50
Locatie Theodorakapel, Zwolle

Wij accepteren geen reserveringen meer

Contactpersonen:
Mirjam Altena
Philine Coops

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)6-15286019