Uw winkelwagen is leeg
11
feb
2023

Kruisbrink 65 Festival

11-02-2023
dagticket á €35 voor het hele dagprogramma (tickets ook per los onderdeel in de agenda!)
Kruisbrink 65 Festival

Een hele dag in het teken van jubilerend componiste/gitariste Annette Kruisbrink, waarbij op verschillende locaties in Zwolle muziek wordt uitgevoerd van deze uitzonderlijk productieve en getalenteerde Zwolse musicus.

Met een gevarieerd programma vieren we de veelzijdigheid en de verrassende klankwereld van haar muziek. Kijk op de pagina Kruisbrink 65 Festival voor alle informatie!

Bestel je de passepartout á €35 voor de hele dag onbeperkt toegang, dan krijg je 25% korting op de aanschafprijs (€10) van de nieuwe cd met pianowerken van Annette Kruisbrink!

Of bestel losse tickets hier:

 Info&tickets:

Ochtendprogramma

Lunchconcert

Middagprogramma

Avondprogramma

Meer weten over Annette en haar muziek? Kijk op http://www.annettekruisbrink.nl/ en YouTube Annette Kruisbrink

of Luister hier naar de tweedelige Podcastserie met Annette!

 

Dit festival is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van 

                         

11
feb
2023

Kruisbrink Muziekconcours

vrij toegankelijk
Kruisbrink Muziekconcours

Kom je luisteren naar de deelnemers van het muziekconcours? Iedereen speelt werk van Annette Kruisbrink, dus je krijgt een mooi overzicht van de veelzijdigheid van haar werk! Kijk ook hier voor een werkenoverzicht of op Annette's Youtube kanaal!

 

Trouwens: als deelnemer aan het concours mag je gratis naar het lunchconcert van mandoline orkest Het CONSORT en gitaristen Serhat Bulut en Jan Bartlema!!

Neem je je fanclub mee naar het concours? Broers, zussen, neven, nichten, vriendjes en vriendinnetjes tot 18 jaar mogen óók gratis naar het lunchconcert!cool Je ouders (en opa's en oma's enzo) moeten dan wel even tickets voor zichzelf reserveren via de ticketlink van het lunchconcert.

De uitslag van het concours is namelijk gepland ná het lunchconcert (want de jury heeft even tijd nodig).... sssspannennnnnddd!!!

 

Wil je meedoen? Ga dan naar de pagina over het 'Kruisbrink 65' Festival en meld je aan via het online formulier.

------------Je kunt je als deelnemer niet meer aanmelden, de inschrijvingstermijn is verstreken en het concours is volgeboekt!----------------

11
feb
2023

Lunchconcert

€12,50

Pak je kans om het Mandolin Chamber Orchestra HET CONSORT uit Zwolle te horen spelen!

Voor deze gelegenheid zal HET CONSORT o.l.v. Alex Timmerman in samenwerking met gitaristen Jan Bartlema en Serhat Bulut het programma verzorgen rondom werken van Annette Kruisbrink. Het belooft een spannend en spetterend concert te worden...

kaarten via de site €12,50, aan de zaal €15. Deelnemers concours gratis.

Trouwens: neem je als deelnemer je fanclub mee naar het concours? Broers, zussen, neven, nichten, vriendjes en vriendinnetjes tot 18 jaar mogen óók gratis naar het lunchconcert!cool Je ouders (en opa's en oma's enzo) moeten dan wel even tickets voor zichzelf reserveren via de ticketlink bij dit agendapunt.

De uitslag van het concours is namelijk gepland ná het lunchconcert (want de jury heeft even tijd nodig).... sssspannennnnnddd!!!

Lees meer over dirigent Alex Timmerman in de details!

Meer over HET CONSORT vind je op hun website en Youtube

Meer over Jan Bartlema, kijk op Youtube

Meer over Serhat Bulut, kijk op zijn website en Youtube

      

 

11
feb
2023

LAIS, een liedcyclus

11-02-2023 15:30 -16:30
vrijwillige donatie
LAIS, een liedcyclus

Een concert in de serie Kerken als Podium. Reserveren is niet nodig, een contante donatie wordt zeer gewaardeerd.

 

Uitgevoerd door Het LAIS Kwartet: 
Franka van Essen- zang, Mirjam Altena- fluit, Rivke van der Staak- cello, Annette Kruisbrink- gitaar 

Een eigentijdse muzikale voorstelling geïnspireerd op 12 LAIS (korte verhalen op rijm) zoals die in de 12e eeuw zijn opgetekend door Marie de France. Het LAIS kwartet neemt u mee in naar een sprookjesachtige wereld, waarin Keltische helden en feeërieke verschijningen de boventoon voeren. Waar ridders strijden voor hun onbereikbare geliefden en jonkvrouwen nog vurige liefdesbrieven schrijven…

Componiste Annette Kruisbrink heeft elke LAI een eigen wending gegeven: 12 mini-operaatjes met een kop en een staart. 

11
feb
2023

Avondconcert en cd-presentatie

11-02-2023 20:15 -21:15
€17,50
Avondconcert en cd-presentatie

Deze avond staat in het teken van de werken voor piano (solo/quatre-mains) van Kruisbrink, uitgevoerd door pianiste Philine Coops en pianoduo Marten&Marte.

Het concert is onderdeel van de feestelijke cd-presentatie met verzameld werk voor piano solo en piano quatre-mains van Kruisbrink, die in het najaar van 2022 is opgenomen door Marten&Marte en Coops. Na afloop van het concert is er de mogelijkheid om een gesigneerde cd te kopen.

Dit concert is tevens het slot van het Kruisbrink 65 Festival!

Kaarten via de site €17,50, aan de zaal €20.

Cd-verkoop na afloop: €10 per stuk

19
feb
2023

Ecos de Sefarad

19-02-2023 15:00 -16:00
kaarten á €17,50 verkrijgbaar in de kerk voor aanvang concert
Ecos de Sefarad

Een sfeervol concert waarin de echo's weerklinken van prachtige oorspronkelijke sefardische melodieën en teksten, ontstaan in de middeleeuwen in Zuid-Spanje.

Sefardische melodieën en de bijbehorende poëzie gaan over het Joodse leven van alledag. Zo zijn er Spaans-Joodse ballades, religieuze teksten, bruiloftsmuziek en liefdesliederen. Niet de harde strijd om het bestaan wordt verklankt, maar de verschillende levensfasen van de mens, van geboorte tot graf.

In de afgelopen eeuwen hebben veel componisten zich laten inspireren door Sefardische muziek waardoor deze tot op de dag van vandaag levend blijft.

In het programma Ecos de Sefarad hoort u composities en arrangementen van o.a. Annette Kruisbrink, Sid Robinovitch, Manuel Valls en Andrew Zohn.

Franka van Essen, zang | Mirjam Altena, fluit en cajon | Annette Kruisbrink, gitaar

 

Kaarten á €17,50 verkrijgbaar in de kerk voorafgaand aan het concert. Reserveren is niet mogelijk.

23
feb
2023

Lauren Groff en 'LAIS in het kort, duobezetting'

23-02-2023
nnb
Lauren Groff en 'LAIS in het kort, duobezetting'

De Amerikaanse schrijfster Lauren Groff, auteur van het boek Matrix (een historische fictieve roman over het leven van Marie de France) wordt geïnterviewd en signeert haar boek.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Franka van Essen (zang) en Annette Kruisbrink (gitaar en compositie). Zij brengen twee liederen uit LAIS, een liedcyclus.

Contactpersonen:
Mirjam Altena
Philine Coops

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)6-15286019

Website: Dois Webdesign - Fotografie: Erik Franssen