MUZ!NDER

muzinder, arti-elvi


Vernieuwende concepten en kunstzinnige samenwerkingsverbanden
Muzinder zoekt verbinding met andere muziekstijlen en kunstenaars. Nieuwe en toegankelijke concepten ontwikkelen en uitvoeren doen we met mensen met wie we ons muzikaal verwant voelen en die iets nieuws durven doen.

Concerten
Onze liefde voor muziek houdt niet op bij de klassieken. Argentijnse tango spelen vinden we bijvoorbeeld te gek, en door de wensen van opdrachtgevers worden we vaak blij verrast met muziek die onze grenzen verlegt.
Tijdens klassieke concerten willen we meer dan alleen de muziek laten spreken. Taal en verhaal creëren een toegankelijke sfeer en zorgen ervoor dat zelfs de grootste muziekanalfabeet er chocola van kan maken.

Voorstellingen
Met onze kleinschalige theaterprojecten verbinden we klassieke muziek met bijzondere verhalen voor jong en oud. De voorstellingen zijn geschikt voor binnen- en buitenlocaties, en worden zodoende regelmatig uitgevoerd op festivals zoals Zwolle Unlimited in Zwolle en Geert van Wou festival in Kampen.

Organisatie:

Mirjam Altena (fluit)
Onze administratiejunk. Zij gaat o.a. over de financiën en de boekhouding.

Philine Coops (piano)
Onze verbindende factor. Zij brengt musici en andere podiumkunstenaars bij elkaar voor nieuwe projecten en legt contact met en tussen verschillende instanties, podia en andere opdrachtgevers.

Franka van Essen (mezzosopraan)
Onze regelneef. Zij doet de acquisitie, is het aanspreekpunt voor uitvoerenden en opdrachtgevers, zorgt dat projecten op rolletjes lopen en dat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Facebook, Muzinder    Youtube, Muzinder

Design, website en beeld: Arti-Elvi.