Klassiek

uneflutinvisible

Jidl mitn Fidl

Vijf musici brengen een avondvullend programma met muziek van Joodse componisten, Sefardische liederen en Klezmer. De uitbundige Rootveld Klezmer Suite van Annette Kruisbrink wordt uitgevoerd, maar ook hoor je prachtige muziek van o.a. Ravel (Kaddish), Bloch (Prayer), en Pieter van der Staak.

Isabelle Doodhagen- viool, Eberdine van Breemen- klarinet, Franka van Essen- zang, Myrthe van Hulst- cello,
Annette Kruisbrink- gitaar

philine coops, afke wiersma
Canto Ostinato

Afke en Philine spelen op twee vleugels Canto Ostinato van Simeon ten Holt, en in 2016 ontstond een samenwerking met organist/componist Toon Hagen voor een uitvoering op drie vleugels in de Grote Kerk van Zwolle. Toon Hagen voerde het werk talloze malen uit in een bewerking voor orgel.

Sommige mensen zien Canto als een meditatief/spiritueel werk dat je meevoert naar je binnenste. Anderen ervaren het als prikkelend en weer een ander geniet van hoe geraffineerd het stuk in elkaar zit. Vooraf staat niet precies vast hoe lang de uitvoering zal duren. Meestal ligt de speeltijd rond 1,5 á 2 uur zonder pauze.

kerstKerst

Muz!nder biedt een origineel en veelzijdig kerstconcert, met bekende en onbekende maar prachtige muziek uit o.a. Spanje, Frankrijk en Engeland uit verschillende stijlperiodes.

Een avond kan door onszelf worden gevuld, maar we ondersteunen ook kerstuitvoeringen van koren met een bijdrage in het programma.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Facebook, Muzinder    Youtube, Muzinder

Design, website en beeld: Arti-Elvi.